knikkers

YA-zegger

Word ook YA-zegger en ontvang de originele YA-knikker. Ja, moet je ‘m wel vangen!

Wat er in zit komt er uit
Als jongere moet je vandaag de dag stevig in je schoenen staan om uit te groeien tot een stabiele volwassene. Verleidingen zijn binnen handbereik en de druk van buitenaf, waaronder sociale media, is hoog. Niet iedereen kan hier weerstand aan bieden. Youth Academy helpt jeugdigen en jong volwassenen meer in hun kracht te staan, zodat ze bewuste keuzes in hun leven kunnen maken. Ons motto: wat er in zit, komt er uit. Wij bieden professionele trainingen zonder winstoogmerk met getrainde vrijwilligers. Uw support draagt direct bij aan de levenskracht van meer jongeren en daarmee aan een mooiere samenleving.

Doneren gaat makkelijk
Natuurlijk: het gaat om het spel en niet om de knikkers. Maar soms zijn eerst knikkers nodig voordat het spel kan beginnen. Geld om iets goeds in gang te zetten. Zoals de projecten van Youth Academy.

Word ook YA-zegger en draag iets bij. Bij donatie van 10 euro of meer krijg je een originele YA-knikker in een prachtig knikkerbuideltje. Ons bedankje voor je gift, de knikkers die het spel mogelijk maken. Direct doneren >

Volledig agenda

Word ook een ya-zegger

Met jouw gift draag je direct bij aan concrete acties en initiatieven van Youth Academy. En daarmee aan toekomstgerichte kansen voor kinderen en jongvolwassenen die het goed kunnen én zullen gebruiken. Op deze site zie je om welke projecten het gaat.

JA, ik wil doneren