Beeld per pagina selecteren

sponsoring jeugd en jongeren

Nieuw: met YA-bijdrage voordelig naar jeugd- en jongerentraining


Wil je graag naar de jeugd- of jongerentraining van Youth Academy (YA), maar kun je dit niet helemaal zelf betalen? Dan hebben we goed nieuws voor jou!

Bijdrage tot 200 euro
Dankzij een gulle gift van een grote YA-sponsor kun jij in aanmerking komen voor een YA-bijdrage van maar liefst 150 euro (jeugdweek) of 200 euro (jongerentraining of jongerentraining vervolg).  Die bijdrage krijg je natuurlijk niet zomaar; je moet er wel iets voor doen!

Laat het ons weten
Vertel ons waarom jij graag de training wilt volgen en waarom jij vindt dat je in aanmerking komt voor de YA-bijdrage. Geef ook aan om welke training het gaat: jeugdweek, jongeren training of jongerentraining vervolg.

Motivatiebrief
Stuur een e-mail met je motivatie naar: info@youthacademy.nl. Een gezellige, ouderwetse brief met postzegel mag natuurlijk ook. Stuur je motivatie dan naar: Youth Academy, Oosterzijweg 8, 1906 AX Limmen

Volledig agenda

Word ook een ya-zegger

Met jouw gift draag je direct bij aan concrete acties en initiatieven van Youth Academy. En daarmee aan toekomstgerichte kansen voor kinderen en jongvolwassenen die het goed kunnen én zullen gebruiken. Op deze site zie je om welke projecten het gaat.

JA, ik wil doneren