kleurenorkest

Het Kleurenorkest

Op basisschool Het Kleurenorkest worden kinderen gestimuleerd te ontdekken wie ze zijn en wat ze allemaal nog meer kunnen zijn. Het ontwikkelen van een positief zelfbeeld en je eigen mogelijkheden krijgt veel aandacht. Dit heeft een enorm positieve invloed op het leergedrag. Ieder kind wordt daar blij van en blijkt hierdoor beter in staat om zijn of haar minder goede kanten eveneens te ontwikkelen. Het Kleurenorkest werkt met kleinschalige klassen zodat er voldoende persoonlijke aandacht voor elk kind is.
 
Youth Academy ondersteunt met de ouders Het Kleurenorkest financieel en materieel. Hierdoor kan de klassengrootte van maximaal 24 leerlingen worden bekostigd. In de jaren dat Het Kleurenorkest nog geen overheidsbekostiging ontving, ging het grootste deel van de gelden van Youth Academy (destijds nog onder de naam NTI NLP Foundation) richting deze school. Sinds 2012 is deze bekostiging rond zodat de bijdrage is verminderd.

Volledig agenda

Word ook een ya-zegger

Met jouw gift draag je direct bij aan concrete acties en initiatieven van Youth Academy. En daarmee aan toekomstgerichte kansen voor kinderen en jongvolwassenen die het goed kunnen én zullen gebruiken. Op deze site zie je om welke projecten het gaat.

JA, ik wil doneren