bouke-en-dorien

ontstaan

Oprichters van NTI NLP Bouke de Boer en Dorien Groot hebben ooit zelf hun trainingen gevolgd bij A.N.D. in Amerika, waarbij ook enkele non-native Americans op basis van een scolarship trainingen konden volgen.

Dit principe hebben Bouke en Dorien vertaald naar NTI NLP, van waaruit al snel trainers de oceaan over werden gestuurd om in Suriname trainingen en certificeringstrajecten te verzorgen op het gebied van NLP en Systemisch Werken.

In de loop der jaren zijn hier in Nederland andere projecten door NTI NLP geïnitieerd, zoals speciale weekenden en trainingen voor kids, jeugd, jongeren en jongvolwassenen. De naam Youth Academy is hieruit ontstaan.

Inmiddels hebben we, simpel gezegd, alle goede bedoelingen, financiële mogelijkheden en daadwerkelijke acties gesmeed tot een foundation waaraan, naast NTI NLP en Youth Academy, nog veel meer deskundige en enthousiaste mensen hun bijdrage kunnen leveren om de ontplooiingsmogelijkheden van de volwassenen van morgen te kunnen verbeteren.
Vandaar ons motto: Youth Academy, wat erin zit komt eruit.
 

Volledig agenda

Word ook een ya-zegger

Met jouw gift draag je direct bij aan concrete acties en initiatieven van Youth Academy. En daarmee aan toekomstgerichte kansen voor kinderen en jongvolwassenen die het goed kunnen én zullen gebruiken. Op deze site zie je om welke projecten het gaat.

JA, ik wil doneren